Magazin online Bratari Elastice


Vino si comanda direct din magazinul nostru online!
Te rasfatam cu reduceri, cadouri si multe surprize!

01 octombrie 2014

Noi produse pentru realizarea bratarilor elastice

Odata cu lansarea magazinului, te vom surprinde cu produse noi, seturi interesante, accesorii inedite si elastice colorate.

Mai dureaza inca - speram - cateva zile si vom reusi sa iti aducem provocari spectaculoase pentru confectionarea bratarilor elastice.

Pana atunci, poti vedea care este oferta noastra cu cate un click pe fiecare tab galben din centrul site-ului. Preturile sunt prietenoase, unele dintre produse sunt vandute exclusiv pe piata din Romania si vor urma si altele.

Toate produsele de pe site sunt vandute cu factura si pot fi returnate in termen de 10 zile, termenul legal pentru vanzarile pe internet. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original, fara ca acesta sa fie rupt, deteriorat sau desfacut, fara niciun motiv din partea voastra. Coletul de retur se expediaza pe cheltuiala voastra, la adresa de la care am expediat noi, prin posta sau curier rapid.

Toate datele noastre de contact (firma, telefon, adresa, cont bancar etc.) pot fi gasite in sectiunea "Comenzi si livrare" de pe site.


PS: acesta este un produs care va fi prezent in curand pe site, Setul Mega Tail. V-am facut curiosi...? :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu