Magazin online Bratari Elastice


Vino si comanda direct din magazinul nostru online!
Te rasfatam cu reduceri, cadouri si multe surprize!

03 octombrie 2014

Falsuri si pericole

Au aparut numeroase stiri legate de bratarile elastice, accesorii, gherghefuri si ustensile. Ca orice lucru nou si extrem de interesant, de altfel. Popularitatea "looms bands" a crescut de la an la an, milioane de fani din intreaga lume fiind prinsi in acest mestesug. De la copii pana la bunici, toti suntem cu gandul la modele frumoase, culori si combinatii deosebite, talismane haioase sau margele originale ca accesorii.

Insa, tot ca orice lucru popular, a fost contrafacut si au aparut deja semnale alarmante in presa cum ca au fost confiscate elastice si accesorii datorita prezentei chimicalelor in compozitia acestora. Avand in vedere ca toti lucram cu elasticele si accesoriile, punem mainile pe ele chiar si ore in sir, de mai multe ori pe saptamana, trebuie sa fim absolut siguri ca ele sunt de incredere pentru pielea noastra.

Pentru ca pielea absoarbe peste 70% dintre substantele cu care intra in contact.

Produsele din magazinul nostru sunt sigure si aprobate, cele de la Rainbow Loom avand chiar si coduri de securitate in interiorul ambalajelor, pentru a putea fi verificate online.

Celelalte seturi sau accesorii sunt importate tot de la firme serioase, care au deja o prezenta constanta pe piata aceasta.

Toate produsele noastre sunt importate din SUA si Marea Britanie, firmele de la care le achizitionam avand o reputatie excelenta acolo.

Cei de la Rainbow Loom s-au gandit chiar sa realizeze si un tutorial in legatura cu depistarea falsurilor pentru produsele pe care le fabrica acestia, tutorial pe care vi-l prezentam mai jos. Acesta este in engleza, dar imaginile sunt explicite.


Pentru orice intrebari si pentru plasarea comenzilor, va rugam sa ne sunati la 0744.132.796, 0723.576.256 sau sa ne scrieti pe adresa elastice.bratari@gmail.com.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu