Magazin online Bratari Elastice


Vino si comanda direct din magazinul nostru online!
Te rasfatam cu reduceri, cadouri si multe surprize!

29 septembrie 2014

Set Rainbow Loom


Setul pentru bratari elastice "Rainbow Loom" cuprinde urmatoarele:

- 1 gherghef cu cate 13 casute pe fiecare dintre cele 3 randuri (sus)
- 25 clipsuri pentru prinderea bratarilor (centru jos, transparente)
- 600 elastice divers colorate (dreapta jos)
- 1 mini gherghef (turcoaz)
- 1 carlig din plastic cu cap metalic (galben)
- 1 manual cu instructiuni

Important: acest set are un cod secret care atesta autenticitatea produsului. Codul se gaseste in manualul de instructiuni si trebuie razuit.

Pret set: 90 lei 85 lei (reducere 5%) + CADOU o rezerva de 50 elastice divers colorate si 5 clipsuri


Comanda acum!

Daca un anumit produs nu se afla in stoc, perioada minima de expeditie este de 5-8 zile lucratoare.


Produsele autentice Rainbow Loom nu contin ftalati, plumb, cadmiu, crom, mercur, arsenic sau alte substante nocive cunoscute. Sunt absolut sigure si aprobate pentru folosirea acestora de catre copii.

AVERTISMENT: produsul contine piese mici, de aceea nu este indicat sa fie lasat la indemana copiilor mai mici de 3 ani, deoarece poate prezenta pericol de asfixiere. Recomandam ca produsul sa fie folosit in prezenta unui adult, deoarece pachetul contine un obiect ascutit functional (carligul). Producatorul il recomanda pentru copiii peste 8 ani.


Transportul se realizeaza prin curier rapid sau Posta Romana, in functie de localitatea de domiciliu (pret fix 15 lei, indiferent de numarul de produse achizitionate). Pretul transportului nu este inclus in pretul setului. Comenzile de minim 300 lei beneficiaza de transport gratuit. Pentru comenzi mai mari, te rugam sa ne contactezi.


Cea mai cool activitate din 2014 este realizarea de bratari elastice! Ofera-i si copilului tau ore intregi de distractie, creativitate, inventivitate sau pur si simplu relaxare! Dar nu sta departe: si tu poti crea alaturi de el minunatiile de bratari colorate pe care toata lumea le adora!


In masina, in concediu sau acasa dupa scoala, copiii isi pun imaginatia la incercare. Ofera-le un set complet, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, si ghideaza-le primii pasi in aceasta frumoasa lume a unui mestesug interesant si recreativ.

Noi iti oferim gratuit peste 70 de tutoriale video clasificate pe grupe de dificultate. Pentru a le accesa, te rugam sa accesezi sectiunea TUTORIALE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu