Magazin online Bratari Elastice


Vino si comanda direct din magazinul nostru online!
Te rasfatam cu reduceri, cadouri si multe surprize!

28 septembrie 2014

De ce este jocul anului 2014?

Cea mai cool activitate din 2014 este realizarea de bratari elastice! De ce? Pentru ca ii ofera copilului tau ore intregi de distractie, creativitate, inventivitate sau pur si simplu relaxare!

In plus, nici pe adulti nu ii lasa indiferenti! Si voi puteti crea bratari colorate unice si originale, acele bratari elastice pe care toata lumea le adora!


Aceasta activitate poate lega prietenii rapid, se pot organiza adevarate concursuri intre colegi, iar bratarile se pot oferi cadou celor din familie sau prietenilor. Se pot realiza chiar si schimburi, deoarece creativitatea nu are limite!

In masina, in concediu sau acasa dupa scoala, copiii isi pun imaginatia la incercare. Pe site-ul nostru gasesti seturi complete, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, accesorii utile, elastice de diferite culori si modele sau tutoriale video gratuite.

Cu ajutorul nostru le poti ghida primii pasi in aceasta frumoasa lume, aceea a unui mestesug interesant si recreativ si te poti deconecta si tu cateva ore pe saptamana. Si odata ce ai prins gustul acestui mestesug, nu te opri doar la bratari! Poti crea inele, pandantive cu motive haioase, decoratiuni pentru sarbatori (globuri, dovleci, flori, iepurasi), marturii pentru evenimente (botez sau aniversare), accesorii pentru sandale, lanturi cu talismane, mini animale si multe altele. Trebuie sa iti lasi imaginatia sa zboare! Noi te ajutam cu peste 20 de tutoriale video, de unde te poti inspira.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu